Simfonii de Toamnă 2017: Peste șase mii de suceveni au urmărit spectacolul susținut de Filarmonica „Moldova” din Iași


Intră acum și în grupul de

Peste șase mii de suceveni au fost prezenți, joi seara, în centrul municipiului la  spectacolul susținut de Filarmonica „Moldova” din Iași sub bacheta dirijorilor Bogdan Chiroșca, în cadrul proiectului Simfonii de Toamnă organizat de Rotary Suceava Bucovina.

În acest an, manifestarea Simfonii de Toamnă organizată de Clubul Rotary Suceava Bucovina sub deviza „Rotary prețuiește comunitatea” a avut ca proiect social colectarea de fonduri în vederea achiziției unui microbuz special pentru transportul copiilor cu dizabilități de la Centrul Blijdorp din Suceava.

În premieră, în acest an manifestarea Simfonii de Toamnă, aflată la a șasea ediție, a avut un președinte onorific, neurochirurgul sucevean Vasile Ciubotaru, doctor în științe medicale, care a fost aplaudat la scenă deschisă de public pentru activitatea sa medicală și științifică.

În cadrul acțiunii, managerul de proiect, Dan Ioan Cușnir, a mulțumit sucevenilor prezenți și a dat citire unei scrisori emoționante, transmise după ediția de anul trecut, de o mamă a unui copil aflat în scaun cu rotile, care a arătat că această manifestare i-a umplut sufletul.

Cușnir a spus că astfel de mesaje au fost primite cu sutele de organizatorii manifestării, dar dacă era doar un singur mesaj atunci scopul acțiunii a fost atins și a vorbit despre faptul că sucevenii trebuie să-și dorească normalitatea.

  Concertul Filarmonicii Moldova din Iași a fost dublat de un spectacol de lumini, iar manifestarea s-a încheiat cu un foc de artificii.


Intră acum și în grupul de