Cristi Minculescu, Felicia Filip și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoșani, într-un concert extraordinar de Crăciun, la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Soprana Felicia Filip și solistul Cristi Minculescu vor concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, acompaniați de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoșani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, într-un concert extraordinar de Crăciun intitulat „Magnificent Christmas”.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 decembrie a.c., de la ora 19:00, fiind organizat de D.I.O.S Artist Resources Romania în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoşani.

„De la Johann Strauss şi Beethoven la… «Naționala de Rock», trupa IRIS! De la Legendarul şi inegalabilul solist CRISTI MINCULESCU, la frumoasa şi supertalentata Doamnă ce a scris istorie în interpretarea muzicală națională și internatională, marea sopranã FELICIA FILIP, decorată de Președintele României cu titlul de «Cavaler al Meritului Cultural», cea mai înaltă distincție acordată vreodata unui cântăreț român în activitate. De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic, blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniați de frumoasa Orchestrã Simfonicã a Filarmonicii Botoşani, ce se va afla intr-un mix inedit cu Trupa IRIS, avandu-i in fața lor pe deja binecunoscuții chitarişti VALTER POPA şi DORU BOROBEICĂ”, au arătat organizatorii evenimentului.

Prețul unui bilet este de 100 lei sau 75 lei, în funcție de așezarea în sală.

Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava, intrare B, etajul 1, telefon – 0230/523.718.

 

 


Intră acum și în grupul de