„Săptămâna PSI”, între 6 și 12 noiembrie, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Editura Trei organizează, între 6 și 12 noiembrie 2017, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava, o serie de ateliere dedicate psihosomaticii, terapiei de cuplu, psihologiei copilului și metodelor de dezvoltare personală.

Potrivit organizatorilor, sucevenii vor putea afla mai multe despre miturile din psihologia populară, despre relațiile toxice și despre efectul placebo, dar și despre o nouă colecție a Editurii Trei, dedicată psihologiei jungiene: Misterele Inconștientului Colectiv.

„Vrei să-ți reinventezi viața și să afli cum poți ocoli <<capcanele mentale>>? Dorești să înțelegi în ce fel problemele sufletești se exprimă uneori prin simptome organice? Ești interesant de noile tehnici de relaxare, mindfulness și cunoaștere de sine? Participă la atelierele din cadrul Săptămânii PSI și află răspunsurile pe care le cauți de la psihoterapeuți, medici și profesori universitari din șapte orașe din țară”, a precizat sursa citată.

Astfel, marți, 7 noiembrie, de la ora 18.30, la librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava, va fi prezentată tema „Cum să-ți reinventezi viața”, invitată fiind Alexandra Paşa, iar miercuri, 8 noiembrie, de la 18.30, va fi prezentată tema „Cum să fim fericiți în cuplu”, invitata evenimentului fiind Alina Ciupercovici.

De asemenea, joi, pe 9 noiembrie, de la ora 18.30, Călin Bârleanu și Mihai Androhovici sunt invitații atelierului intitulat „Când sufletul vorbește prin corp”.

Accesul la atelierele din cadrul Săptămânii PSI este liber, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor avea o reducere de 25% în perioada 6-12 noiembrie 2017 în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.

Organizatorii au menționat că evenimentul va avea loc și în orașele București, Cluj, Timișoara, Iași, Arad și Brașov.

 

 


Intră acum și în grupul de