Repetiții cu publicul pentru spectacolul „Trei Surori” de A. P. Cehov, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Spectacolul „Trei Surori” de A. P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, va avea trei repetiţii deschise publicului, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, accesul fiind liber și în limita locurilor disponibile.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu, a precizat, marți, într-un comunicat de presă, că pe scena teatrului sucevean se va juca un nou spectacol, în colaborare cu Asociația Punctart.

„Asociația culturală Punctart și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” deschid ușile pentru un nou spectacol, a cărui premieră va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 19:00. Până atunci însă, vă invităm la teatru în cadrul unor repetiții deschise ce vor avea loc în data de 8 noiembrie de la ora 19:00 și 9 noiembrie, de la ora 13:00 și ora 19:00. La acestea, accesul este liber și în limita locurilor disponibile”, a arătat Alina Mihăescu.

Potrivit comunicatului transmis, „Trei Surori” este un spectacol despre oameni aflați în căutarea fericirii, blocați în reprezentarea fericirii și niciodată fericiți. Prozorovii trăiesc în trecut, în viitor, dar niciodată în prezent, iar viața trece fără menajamente pe lângă ei, la fel ca anotimpurile.

„Spectacolul are ca punct de pornire piesa de teatru Trei Surori de A. P. Cehov tradusă și adaptată de Raluca Rădulescu. Regia este semnată de Catinca Drăgănescu, scenografia și costumele de Andreea Simona Negrilă, coregrafia este realizată de Simona Deaconescu și Mariana Gavriciuc, light & video design-ul sunt creația lui Dan Băsu, iar muzica e interior8. Coordonatoarea proiectului este Catrinel Bejenariu, co-fondatoare Punctart”, se arată în comunicatul de presă.

Distribuția este formată din Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Diana Lazăr, Clara Popadiuc, Sergiu Moraru, Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Butnaru, Alexandru Marin, Sebastian Bădărău.

Durata spectacolului este de 2 ore și 40 de minute, cu pauză.

Prețul unui bilet la premiera din 14 noiembrie, de la ora 19:00, este 25 de lei. Relații și rezervări, la numărul de telefon 0759048677.

 


Intră acum și în grupul de