Spectacolul de teatru „Cyrano de Bergerac, poate…”, pe scena USV

Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava găzduiește miercuri, 15 noiembrie a.c., de la ora 19.00, spectacolul de teatru „Cyrano de Bergerac, poate…”, în regia lui Adrian Iclenzan, ce îl are în distribuție pe actorul Cătălin Ștefan Mîndru.

Potrivit reprezentanților Casei de Cultură a Studenților din cadrul USV, spectacolul „Cyrano de Bergerac, poate…” este construit pe povestea actorului Albu din „Larry Thompson sau tragedia unei tinereţi” de Dusan Kovacevic. Acest text are cea mai mare pondere în spectacol.

Spectacolul mai cuprinde monoloage din „Sexul femeii ca un câmp de luptă în Bosnia” de Matei Vişniec, „Ursul” şi „Cântec de lebădă” de A.P. Cehov, „Regele Lear” de William Shakespeare şi „Cyrano de Bergerac” de Edmond Rostand.

„Un one man show tragi-comic în care îl aşteptăm pe Ştefan împreună cu actorul Albu care devine ad-hoc şi spontan un entertainer ce ne face să uităm că, de fapt, am venit la alt spectacol.

Poate fi considerat şi ca un manifest împotriva oamenilor ce nu se mai bucură de teatru şi îl consideră un job chinuitor, dar nu este un manifest “tezist”, ci îşi are puterea tocmai în bucuria lui Albu (veşnicul figurant) de a juca”, au transmis organizatorii spectacolului.

Prețul unui bilet este de 10 de lei pentru publicul larg și de 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Biletele se pot achiziționa de la sediul CCS sau online de pe ccs-sv.ro.

(Mihaela Tcaciuc)

loading...