Spectacolul „Frozen – Regatul îngheţat” a fost reprogramat

Spectacolul „Frozen – Regatul îngheţat” a fost reprogramat pentru data de 24 februarie 2018, din cauza numărului mic de bilete vândute, au anunțat reprezentanții Casei de Cultură din Suceava. Spectacolul ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Potrivit sursei citate, spectacolul „Frozen – Regatul îngheţat” se va juca pe 24 februarie 2018, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

„Ne cerem scuze tuturor celor care au dorit să participe la acest spectacol pe data de 18.11.2017 precum și celor care și-au cumpărat deja biletele și îi rugăm pe cei care au fost afectați de această schimbare să ne contacteze la numărul de telefon +40 723 276 938  și vom încerca să gasim soluții pentru fiecare în parte. Biletele achiziționate rămân valabile pentru data de 24.02.2018”, au precizat organizatorii spectacolului.

Cei care nu doresc să mai participe la eveniment, își pot recupera banii de la casa de bilete a Casei de Cultură din Suceava, de pe Bilet.ro sau BLT, în funcție de locul de unde au fost cumpărate.

„Frozen- Regatul înghețat” este un musical în care vor evolua peste 30 de actori şi dansatori, spectacolul fiind în limba română, cu dansuri şi momente de balet unice, costume şi decoruri de basm care îi vor purta pe cei mici şi mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje.

Astfel, în spectacolul „Frozen- Regatul înghețat” vor juca: Diana Nitu – (Elsa),  Gabriela Marin– (Anna), Daniel Nuta – (Hans), Valentin Paraschiv – (Kristoff ), Gabriel Ciocan – (Olaf), Valentino Tirol /Razvan Dragu – (Regele Trol), (Scutier), Hany Derbas – (Renul Sven), Ioana Chitu – (Regina), Carolina Vasile (Raspandacu), Larisa Ioana Enache / Malina Tomoiaga  – (Femeia cu Vreascuri),  Darius Daradici –(Nepotul Trol) și Traian Maicanescu –(Regele Tata).

„De ce ai vrea să ratezi așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi. Însă, pentru a vă convinge că într-adevar trebuie să fiți parte din noua  noastră poveste,  vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie. Într-un cuvânt: copilarie!”, au transmis organizatorii spectacolului.

Biletele costă 100, 80 sau 60 de lei, în funcţie de aşezarea în sală, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1. Informații la numărul de telefon 0230/523718.

 

loading...