Spectacolul „Aventuri contemporane”, pe 24 noiembrie, la Suceava și Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Cuibul Artiștilor împreună cu Asociația FRENDS organizează, în perioada 17 – 29 noiembrie a.c., cea de-a doua ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART. Astfel, oamenii din 13 orașe, între care și Suceava și Fălticeni, sunt invitați să vină cu inima la teatru la acest maraton cultural.

Potrivit organizatorilor, Turneul Național „Cu inima la teatru‟ aduce, vineri, pe 24 noiembrie a.c., de la ora 16:00, în sala „Draga Olteanu Matei” din Fălticeni, iar de la ora 19:00, în Auditoriumul „Joseph Schimdt” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, spectacolul „Aventuri contemporane”.

„Spectacolul cu care oamenii din toată țara vor face cunoștință spune povestea aventurilor noastre cotidiene. Conceput ca o oglindă ce reflectă ceea ce cu toții simțim, <<Aventuri contemporane>> vorbește despre noi, despre tine și despre societatea în care trăim – societate ce ne grăbește uneori mai mult decât am dori și ne face să uităm bucuria lucrurilor mici. <<Aventuri contemporane>> te va pune în situația de a râde și de a reflecta: la sine, la relațiile cu ceilalți, la monotonie și la fericire”, au precizat organizatorii.

Din distribuția spectacolului fac parte Cătălin Gheorghiu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu. Scenariul este o adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani, iar regia spectacolului îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Intrarea este liberă, iar donațiile strânse pe durata turneului se vor transforma într-o bursă pentru un tânăr artist.

Prima ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART s-a născut din dorința de a dărui cât mai mult și și-a propus să aducă emoția din Cuib în 10 orașe (inițial) din România. Donațiile strânse s-au transformat în echipamente medicale ce au ajuns la secția de neonatologie a Spitalului Municipal din Câmpina. Astfel, în prima ediție a turneului oamenii au primit emoție și au dăruit viață, pentru ca nou-născuții să se poată bucura de simplul „a fi‟.

 


Intră acum și în grupul de