Spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”, la Casa de Cultură din Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava se va juca luni, 20 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Un bărbat pentru Sara”, de Sam Bobrick, în regia lui Claudiu Goga.

Din distribuția comediei fac parte actorii Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Andreea Vasile și Constantin Cotimanis. Scenografia spectacolului este asigurată de Ioana și Radu Corciova, iar producător este Mișu Predescu.

„Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, “cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie să treacă de la inconştienţă la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener”, au anunțat organizatorii spectacolului.

Bilete costă 80 sau 60 de lei, în funcție de așezarea în sală, și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

 

loading...