Spectacol gratuit oferit de Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, de Ziua Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Sucevenii vor putea urmări gratuit, săptămâna viitoare, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, piesa „D’ale Carnavalului”, de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu, a precizat, marți, într-un comunicat de presă, că spectacolul este un dar oferit sucevenilor de Ziua Bucovinei.

„Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava  este mereu alături de comunitate, drept pentru care dorește să marcheze Ziua Bucovinei, oferind sucevenilor un spectacol în dar. Astfel în ajunul sărbătorii, pe 27 noiembrie, de la ora 19:00, publicul este invitat la D’ale Carnavalului, de I.L. Caragiale, regia Tudor Lucanu”, a arătat Alina Mihăescu.

Echipa de producție a spectacolului este formată din Tudor Lucanu – regia artistică, Irina Moscu – scenografie/lumini și Sebastian Rațiu – regia tehnică.

Din distribuție fac parte actorii Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău (colaborator), Clara Popadiuc, Alexandru Marin (colaborator), Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea și Diana Lazăr.

„D’ale carnavalului pune sub lupă toate metehnele noastre dintotdeauna, ne arată substanța care ne-a fost alterată și care ne-a transformat în moftangii, în mitocani, în corupți, în înșelați și înșelători, în haplea, în mangafale. Și lista poate continua. Nu degeaba acțiunea se petrece într-un carnaval, timp al „lumii întoarse cu susul în jos”, când toți poartă măști. Masca este cea care ascunde identitatea, dar și cea care aduce la lumină adevărata esență umană”, spune regizorul Tudor Lucanu.

Intrarea la acest spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu, a menționat că publicul sucevean este așteptat și la celelalte spectacole programate  la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava  în luna noiembrie.

Astfel, pe 23 noiembrie, de la ora 19:00, se va juca spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John Millington Synge, în regia Antonellei Cornici, iar pe 24 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan.

Pe 29 noiembrie, de la ora 19:30, va avea loc un concert susținut de Mihai Mărgineanu.

 


Intră acum și în grupul de