Opt spectacole, în această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

În această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, vor fi opt spectacole, atât producții proprii, cât și spectacole invitate.

Potrivit reprezentanților Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, actorii Teatrului Municipal „Aureliu Manea” Turda vor pune în scenă pe 7 decembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Îndrăgostiții din Ancona”, iar pe 8 decembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru pentru copii „Mica Sirenă”.

Spectacolul „3 Surori”, de A.P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, o coproducție Punctart și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, va putea fi urmărită pe 9 decembrie, de la ora 19:00, iar „D’ale Carnavalului” de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, se va juca pe 12 decembrie, de la ora 19:00.

Un alt spectacol pentru copii, „L-am visat pe Moș Crăciun”, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” Iași, se va juca pe 13 decembrie, de la orele 11:00 și 13:00.

Pe 14 decembrie, de la ora 19:00, se va juca spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John M. Synge, în regia Antonellei Cornici, iar pe 15 decembrie, de la ora 19:00, piesa „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan.

Ultimul spectacol din acest an se va juca pe 19 decembrie, de la ora 19:00, sucevenii având ocazia de a urmări „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, de  Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă a lui Miguel de Unamuno, în regia lui Alexander Hausvater.

Prețul unui bilet la spectacolele puse în scenă de actorii Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este de 20 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari 10 lei.

De asemenea, un bilet la spectacolul „Îndrăgostiții din Ancona” este de 30 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari 15 lei. Prețul unui bilet la spectacolele pentru copii este 7 lei / 10 lei (adulți).

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677 sau pe adresa de e-mail [email protected].


Intră acum și în grupul de