Ștefan Hrușcă aduce la Suceava concertul de colinde „Acasă de Crăciun”

Casa de Cultură din Suceava va găzdui joi, 14 decembrie a.c., de la ora 20.00, concertul de colinde „Acasă de Crăciun”, susținut de îndrăgitul colindător maramureşean Ștefan Hrușcă.

Potrivit organizatorilor, cei prezenţi la întâlnirea cu Ștefan Hrușcă vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore, colinde precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

„Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.  Aşadar, nu pierdeţi o întâlnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră”, au mențonat organizatorii spectacolului.

Bilete costă 80 lei (60 lei pentru elevi, studenți și pensionari) și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

 

loading...