Acasă Evenimente Proiecția filmului „Belle et Sébastien”, la Biroul Francez din Suceava

Proiecția filmului „Belle et Sébastien”, la Biroul Francez din Suceava


Intră acum și în grupul de

Francofonii și francofilii suceveni sunt invitați la o nouă proiecție de film francez, miercuri, 13 decembrie, începând cu ora 18:00, la Biroul Francez din Casa Prieteniei.



Potrivit Centrului de Reușită Universitară din cadrul USV, de la ora 17:00, la Biroul Francez va continua cursul DELF susținut de lector Margot Berthelin, iar începând de la ora 18:00, va avea loc vizionarea filmului „Belle et Sébastien”.

„Acțiunea filmului Belle et Sébastien (2013) se desfăşoară în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, în Alpii francezi. Viața liniștită a locuitorilor, ritmul transhumanței sunt întrerupte de momentul aparației lui Belle, un câine alb, măreț, a cărui prezență în viața lui Sebastien, pe de o parte, și în viața oierilor și a sătenilor, pe de alta, va naște, cu siguranță, multe întrebări în sufletul copiilor, dar și al adulților.

Belle et Sébastien este o poveste emoționantă, care ilustrează minunatele peisaje cu zăpadă imaculată ale Alpilor. Pe scurt, o poveste de iarnă, cu întâmplări deosebite, care reflectă conexiunea om-natură, dar mai ales, inocenta întâlnire copil-natură”, au transmis organizatorii.

Intrarea este liberă!

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version