Piesa de teatru „Fidelitate”, pe scena Casei de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava găzduiește, duminică, 25 februarie a.c., de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Fidelitate” de Chazz Palminteri, în regia lui Dragoş Câmpan.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Gheorghe Ifrim, Adelaida Zamfira şi Florin Busuioc.

„Fidelitate” este o comedie savuroasă despre un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare.

Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o să moară? O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu.

„Piesa lui Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor și producător de origine italiană, poate fi integrată teatrului bulevardier modern. A fost jucată cu succes pe alte meridiane, s-a realizat și un film în care autorul a jucat, este amuzant scrisă ca situații cu lovituri spectaculoase de teatru, cu replici pline de umor și personaje bine construite”, au precizat organizatorii.

Biletele costă 70 lei și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230/523718.

 


Intră acum și în grupul de