„Gaițele” în spectacol, la Casa de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava găzduiește marți, 6 martie a.c., de la ora 19.00, spectacolul „Gaițele” de Al. Kiriţescu, în regia lui Mc Ranin.

„Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane româneşti, “Gaiţele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30,  un text de mare forţă dramatică care degajă o energie uriaşă.

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creaţia şi palmaresul unor mari actori ai scenei şi filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava într-o admirabilă distribuţie.

O satiră socială, cum însuşi autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr şi mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteţi şi nu aveţi voie să-l rataşi, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puţin, de la care nu poţi ieşi fără a avea cel puţin zâmbete pe buze”, au anunțat organizatorii spectacolului.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaş, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Sebastian Bălăşoiu și Liviu Cheloiu.

Regia tehnică a spectacolului: Mircea Macarie; decorul: Mc Ranin; light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr; sonorizare: Cătălin Buzea; asistenţă regie: Cătălina Baciu; mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei.

Biletele costă 80 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon – 0230523718.


Intră acum și în grupul de