O lucrare a artistei plastice sucevence Paula Șalar, selectată pentru a fi expusă la New York în cadrul expoziţiei internaţionale The ArtBox. Project New York


Intră acum și în grupul de

Lucrarea “Eyes of Miles Davis Scope Vision”, realizată de artista plastică suceveană Paula Şalar, a fost selectată de un juriu internaţional pentru a fi expusă pe ecrane de mari dimensiuni în cadrul expoziţiei internaţionale The ArtBox. Project New York, ce va fi deschisă în luna martie 2018.

Paula Şalar a declarat că este onorată, ca artist plastic, să reprezinte România în Statele Unite ale Americii cu lucrarea sa “ EYES OF MILES DAVIS Scope Visions”, ce a fost selectată de un juriu internaţional de specialitate pentru a fi prezentată pe ecrane de mari dimensiuni în cadrul expoziţiei internaţionale The ArtBox.Project New York, ce va fi deschisă în martie 2018, la Stricoff Gallery New York.

 “Pictura face parte din Expoziţia personală “ EYES OF MILES DAVIS”, primul proiect internaţional de asemenea anvergură artistică, ce cuprinde 100 de picturi şi desene, care celebrează geniul artistic al muzicianului de Jazz MILES DAVIS, având ca zonă de inspiraţie ,,MILES- Autobiografia”,( “ MILES- The Autobiography- Miles Davis, Quincy Troupe), Opera şi fascinanta sa personalitate”, a subliniat Paula Şalar.

Ea a spus că alte câteva lucrări din acest proiect artistic dedicat muzicianului Miles Davis au făcut subiectul unui video “ La Rinascita della Fenice”, prezentat în Italia, în cursul lunii octombrie 2017.

 “Sunt în discuţii, pentru a pune la punct detaliile privind prezentarea expoziţiei în acest an, într-una din galeriile de artă din Long Island NY”, a precizat artista plastică Paula Şalar.

Reamintim că o altă lucrare semnată de artista plastică suceveană Paula Şalar a fost expusă, în cursul lunii decembrie 2016,  pe ecrane de dimensiuni mari, în Miami-SUA, în cadrul proiectului artistic The ArtBox Project and Gallery 2016.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de