„Serbările Zăpezii”, în perioada 15 – 18 februarie, la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Vatra Dornei organizează, în perioada 15 – 18 februarie a.c., o nouă ediție a manifestării cultural-sportive „Serbările Zăpezii”.

 

Potrivit unui comunicat al Primăriei municipiului Vatra Dornei, evenimentul este organizat în colaborare cu agenţii economici din localitate, dar şi alţi sponsori, și continuă manifestările cultural–sportive din cadrul DORNA WINTER FEST, festival ce a debutat la începutul lunii decembrie 2017.

Sursa citată a menționat că în deschiderea ediției din acest an a „Serbărilor Zăpezii” va avea loc Concursul de Schi Alpin DORNA ALPIN OPEN, organizat de SC DORNA MEDICAL.

Conform programului, vineri, 16 februarie a.c., de la ora 19:00, va avea loc „Winter Party”, iar sâmbătă, 17 februarie a.c., de la ora 19.00, vor concerta trupele Deep Central și Alexandra Ungureanu&Crush.

De asemenea, duminică, 18 februarie a.c., începând cu ora 14:00, va avea loc un spectacol susținut de artiștii Pamfil Roată, Ionuţ Candrea, Mădălina Candrea, Daiana Ivascu, Ionela Niţucă, Teodora Negrea, Miruna şi David Tăran și Constantin Bahrin, precum și de ansamblurile „Dorna Dorului” – Vatra Dornei,  „Plaiurile Dornelor” – Vatra Dornei și „Dor Românesc” şi Matilda Pascal Cojocăriţa – Bistrița.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a menționat că evenimentul „Serbările  Zăpezii” a fost inițiat în urmă cu peste 30 de ani, pentru crearea unui agrement cultural şi sportiv în sezonul de iarnă şi pentru atragerea în zonă a turiştilor.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de