Acasă Evenimente SUCEAVA 630 ANI- Peste zece mii de suceveni la concertul Carla`s Dreams...

SUCEAVA 630 ANI- Peste zece mii de suceveni la concertul Carla`s Dreams din centrul orașului


Intră acum și în grupul de

Peste zece mii de suceveni, potrivit organizatorilor, au urmărit, sâmbătă seara, în centrul municipiului reședință de județ concertul Carla`s Dreams, organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei.

Primăria și Consiliul Local Suceava au organizat, sâmbătă după amiaza, trei concerte în centrul orașului, cu Trupa 9 Suceava, Unison Band și Carla`s Dreams.

Carla`s Dreams a interpretat în fața a peste zece mii de suceveni hiturile deja cunoscute, iar muți spectatori au cântat alături de formație piesele îndrăgite.



Primarul Ion Lungu a oferit solistului formației diploma și medalia aniversară Suceava-630 de ani.

Seara a fost încheiată cu un spectaculos foc de artificii.

Manifestările dedicate împlinirii a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei vor continua duminică, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” cu un concert extraordinar de muzică simfonică intitulat „Capodopere ale muzicii românești și arii internațioanale” susținut de Asociația Culturală Pro Enescu cu participarea extraordinară a solistei concertiste Simina Croitoru.

De la ora 16:00, în zona centrală a municipiului va fi prezentat un concert extraordinar de muzică populară susținut de Ansamblul Profesionist Ciprian Porumbescu, iar de la ora 19:00, Ateneul din Iaș prezintă la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” spectacolul de teatru „Povestea Unirii” în regia lui Ovidiu Lazăr.

Acțiunile de marcare a împlinirii a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei au început, sâmbătă dimineața, în Sala Voievozilor din Cetatea de Scaun unde oficialități din țară și străinătate au transmis mesaje cu acest prilej și au continuat cu o slujbă de pomenire în capela Cetății de Scaun, dar și cu un ceremonial de înmânare de diplome și medalii aniversare la sediul Primăriei Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version