Comedia „Te iubesc, dar nu pe tine”, pe scena Casei de Cultură din Suceava
Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava se va juca duminică, 25 martie a.c., de la ora 19.00, piesa de teatru „Te iubesc, dar nu pe tine”, de Andreas Petrescu.

Potrivit organizatorilor, din distribuția spectacolului de comedie fac parte Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.

„Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soţul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegaţie. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soţia se află la mulţi kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să îşi ascundă amanţii prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare”, arată organizatorii spectacolului.

Biletele costă 60 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718. (Mihaela Tcaciuc)

loading...