Teatrul „Matei Vișniec” Suceava s-a alăturat campaniei naționale „Artiștii pentru artiști”. Încasările din biletele spectacolului „Zadarnicele chinuri ale dragostei” vor fi virate Fondului de Solidaritate Teatrală


Intră acum și în grupul de

Uniunea Teatrală din România organizează, în luna martie, cea de-a 17-a ediție a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, la care participă 18 teatre din Bucureşti şi 31 din ţară, printre care și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

„Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, Campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire. De atâtea ediții și doar împreună, credem că această unitatea breslei este semnul edificator că prin TEATRU putem schimba vieţi”, se precizează într-un comunicat al UNITER.

Potrivit reprezentanților Teatrului „Matei Vișniec” Suceava, încasările spectacolului programat pe 8 martie, „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, în regia lui Alexandru Bogdan, vor fi virate în Fondul de Solidaritate Teatrală.

Mai mult decât atât, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” face un dar comunității și pune în vânzare bilete mai ieftine cu 50%. Astfel, prețul unui bilet pentru spectacolul din 8 martie 2018 este 10 lei. Rezervări se pot face la telefon 0759048677 sau [email protected]. (M.T.)


Intră acum și în grupul de