Două cărţi ale scriitoarei sucevene Angela Furtună vor fi lansate în luna martie la Salonul de Carte de la Paris


Intră acum și în grupul de

Două cărţi ale scriitoarei Angela Furtună, „La Ville Blanche” şi “Pursânge astral”, vor fi lansate, în perioada 16-19 martie 2018, la Salonul de Carte de la Paris.

Potrivit unui comunicat de presă, scriitoarea Angela Furtună, membră a Uniunii Scriitorilor din România, va lansa şi în acest an două volume la Livre Paris, cel mai mare salon internaţional de carte din Franţa, care va avea loc la Paris, în intervalul 16-19 martie, Porte de Versailles.

Salonul găzduieşte 1200 de expozanţi, din 45 de ţări, 800 de conferinţe; 3000 de autori vor oferi autografe…ţara invitată de onoare din acest an la salon este Rusia. http://www.livreparis.com/

 

Evenimentele româneşti sunt organizate de Editura Vinea (Director Nicolae TZONE), alături de alte prestigioase edituri româneşti, toate găzduite de standul Institutului Cultural Român (la Salon, harta indicativ I-G85).

 

Volumele prezentate de scriitoarea suceveană Angela FURTUNĂ vor fi La Ville Blanche, o traducere de Constantin FROSIN, în seria „Bucarest-Paris, huit livres de poésie pour la France”, Editura Vinea, Colecţia Vinea Internațional, 2017, şi Pursânge astral, Editura Vinea, Bucureşti, 2017 (cu o copertă şi şapte fotografii de Raluca ARHIRE).

 

La ediţia 2017 a târgului Livre Paris, scriitoarea Angela FURTUNĂ a lansat volumul Elegiile de la Stalingrad, Editura Vinea, Bucureşti, 2017, cu o copertă şi grafică semnată de Maestrul Devis Grebu.

În anii anteriori, scriitoarea suceveană a mai fost prezentă la Salonul Internațional de la Paris cu volumul I al cercetării Monica Lovinescu.Est-etica.Geneze, Editura Vinea, sub egida Bibliotecii Bucovinei, Bucureşti, 2012 (cu două desene de Devis GREBU şi fotografii de Dinu LAZĂR, Premiul Convorbiri Literare pentru Eseu pe anul 2012), precum şi Misterele de la Ilisos, Vinea, Bucureşti, 2015.

 


Intră acum și în grupul de