349 de elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni vor depune, vineri, jurământul militar


Intră acum și în grupul de

Cei 349 de elevi din anul I, seria ianuarie-noiembrie 2018, ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni, vor depune, vineri, jurământul militar, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, locotenent-colonel Cristian Ipate.

El a precizat că activitatea se va desfăşura începând cu ora 11.00, în centrul municipiului Fălticeni, în faţa Monumentul Eroilor din Piaţa Nada Florilor.

Precizăm că deschiderea cursurilor pentru elevii jandarmi din seria de învățământ ianuarie-noiembrie  2018 a avut loc pe 29 ianuarie a.c., în prezenţa autorităţilor publice locale.

Astfel, în perioada 29 ianuarie – 2 noiembrie a.c., elevii participă la activităţi de pregătire, interval de timp în care vor beneficia și de vacanță în perioada sărbătorilor Pascale și de un stagiu de practică de patru luni în unităţile operative ale Jandarmeriei Române.

La concursul de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, sesiunea ianuarie 2018, au fost admişi 326 de bărbaţi şi 24 de femei, din care un bărbat pe locurile etniei rome și doi bărbați pe locurile altor minorităţi. (M.T.)


Intră acum și în grupul de