Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”, ediția I, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Prima ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri” se va desfășura în zilele de 31 martie și 1 aprilie 2018, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi. Totodată, organizatorii își propun promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

„Concursul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri” se adresează copiilor și tinerilor  din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară”, a precizat Mihaela Gabriela Morar, președintele Asociației Culturale Romantic ART.

Din juriul concursului fac parte Mihai Alexandru – compozitor, Luminița Anghel – interpretă, Tudor Turcu – interpret, Claudiu Bulete – compozitor și Marcel Iorga – compozitor.

Vor fi jurizați peste 200 de copii și tineri talentați din toate colțurile  țării, care vor intra în competiție pentru câștigarea Trofeului „Voci de Îngeri”.

Organizatorii au arătat că sâmbătă, 31 martie, între orele 9.30-21, se va desfășura concursul, iar duminică, 1 aprilie, între orele 10-13, vor avea loc recitalurile artiștilor Luminița Anghel și Tudor Turcu, care vor canta live cu formația suceveană „Artis Band”, dar și Gala de premiere.

Prezentarea festivalului „Voci de Îngeri”  va fi facută de Bianca Sumanariu, concurentă  XFACTOR  2018 care în Gala de premiere va interpreta două melodii. De asemenea, în cadrul Galei, dansatori de la „Bucovina Dance Studio” din Suceava vor susține un spectacol.

Intrarea este liberă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de