Jandarmii suceveni își prezintă armele și tehnica de intervenție, duminică, la Iulius Mall, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava își prezintă armele și tehnica de intervenție în parcarea Iulius Mall.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, sublocotenentul Nicoleta Andronic, duminică, 1 aprilie a.c., începând cu ora 12.00, pe platoul centrului comercial Iulius Mall Suceava, detaşamentul de intervenţie al IJJ Suceava va prezenta exerciţii de intervenţie profesională, un moment de dresaj cu câinii de serviciu, precum şi tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române.

Totodată, în cadrul unui punct de informare, elevii Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni vor oferi pliante care conțin informații necesare cu privire la urmarea unei cariere militare în cadrul Jandarmeriei Române.

De asemenea, marți, 3 aprilie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava va avea loc Simpozionul „Contribuția Jandarmeriei Române la realizarea Marii Uniri”.

În fiecare an, în data de 3 aprilie, se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române, instituție specializată a statului de drept care are ca misune prioritară asigurarea și restabilirea ordinii publice.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de