Târgul de Paști a fost deschis în centrul municipiului Suceava. În județ se desfășoară manifestări premergătoare Sărbătorilor Pascale


Intră acum și în grupul de

Târgul de Paști a fost deschis, sâmbătă, în centrul municipiului Suceava, această acțiune fiind înscrisă în cadrul Programului ”Paștele în Bucovina”.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a invitat sucevenii să viziteze Târgul de Paști organizat de municipalitate în zona centrală a Sucevei.

„Veți fi întâmpinați cu produse tradiționale, comercializate de către cei de la “Produs în Bucovina”, cu produse meșteșugărești, dar și cu dulciuri”, a precizat Harșovschi.

Programul „Paștele în Bucovina” , promovat de Consiliul Județean Suceava, cuprinde mai multe manifestări în județ cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

În Duminica Floriilor sunt organizate mai multe concerte de muzică religioasă în Câmpulung Moldovenesc, Vicovu de Sus, în Arbore, Vulturești, Dornești, un concurs de bătut toaca și de încodeiat ouă la Adâncata și Festivalul Ouălor Încondeiate la Moldovița, dar și o expoziție de ouă încondeiate la Dorna Candrenilor, sau ateliere de încodeiat ouă la Breaza și Arbore.

În Săptămâna Patimilor sunt prevăzute manifestări în tot județul, de la Plantează copacul tău în Bucovina până la Drumul Ouălor Încondeiate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de