Paradă cu peste 40 de mașini de epocă și teatru pentru copii, în week-end, la Iulius Mall Suceava

În week-end, Iulius Mall Suceava este destinația celor care iubesc bijuteriile pe patru roți, dar și a prichindeilor puși pe distracție. O paradă de mașini de epocă, teatru interactiv și ateliere de creație pentru copii, dar și Bursa Locurilor de Muncă sunt propunerile pentru următoarele zile.

Vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 10.00, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava și pune la dispoziția celor interesați peste 300 de de locuri de muncă vacante, propuse de aproximativ 30 de angajatori.

Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți la atelierele de creație. Participanții vor realiza și picta flori din polistiren. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști.

 

Pasionați de bijuteriile pe patru roți? Duminică, de la ora 10.00, pe platoul exterior de la intrarea Iulius Mall Suceava se va desfășura Retro Parada Primăverii. Evenimentul, organizat de Retromobil Club Suceava, oferă publicului prilejul de a admira mașini de epocă, impresionante prin designul și rezistența lor în timp. Nostalgicii vor descoperi peste 40 de autovehicule de colecție, care au ieșit pe piață chiar și cu 65 de ani în urmă, dar care cuceresc publicul prin unicitatea și eleganța lor. Pe lângă modelele Dacia 1300 și Trabant, cei care iubesc mașinile de colecție se vor putea fotografia alături de exponate rare, precum Singer 4AD din 1952, Opel Rekord din 1967, Bentley din 1971, MG Gentry din 1971, Cadillac Eldorado din 1976 și Chrysler New Yorker din 1977

Tot duminică, de la ora 16.30, la etajul Iulius Mall Suceava, ștrengarii sunt invitați la o piesă de teatru a Ateneului Iași. Copiii vor afla năzdrăvăniile lui „Păcală și Tândală la doctor”. Spectacolul este unul energic, care îi implică și pe cei prezenți în public, așa că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele.