Lansarea volumului „Ce dacă”, de Alexander Hausvater, joi, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va avea loc joi, 10 mai a.c., la ora 16.00, în spațiul expozițional, evenimentul Ce dacă – Lansare de carte și vernisaj, ilustrații de Dan Lăcătuș. 

Directorul Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Carmen Veronica Steiciuc, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că sucevenii sunt invitați la o nouă întâlnire cu cu regizorul Alexander Hausvater, o personalitate culturală complexă, pentru care Suceava nu e deloc străină.

„Volumul <<Ce dacă>> apărut la Editura Integral, în 2017 , este cartea în care  Alexander Hausvater, prin intermediul unor povestiri scurte, ne propune o călătorie în copilărie,  până la descoperirea vârstei adulte. Așa cum autorul însuși spune, este o lume a poveștilor în care povestea în sine, trăită sau povestită, este o necesitate pentru a supraviețui”, a precizat Carmen Veronica Steiciuc.

Alexander Hausvater este un artist-fenomen al teatrului. Renumit regizor, scriitor, profesor și scenarist, el a fost distins cu numeroase premii naționale și internaționale.

Spectacolele sale s-au bucurat de un real succes, iar cel montat la Suceava, „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, a reprezentat un eveniment pentru comunitatea suceveană. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de