Matei Vișniec va primi, joi, distincția de excelență a Prefecturii Suceava pentru susținerea teatrului din Suceava


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava va acorda, joi, distincția de excelență dramaturgului Matei Vișniec pentru susținerea teatrului din Suceava.

Membrii Colegiului  Prefectural Suceava se vor reuni  în şedinţă ordinară  joi,  17 mai 2018, de la ora 10, în  sala „Bucovina”, din Palatul Administrativ, în cadrul va fi acordată o distincție  de excelență dramaturgului Matei Vișniec, în semn de recunoștință pentru susținerea înființării teatrului  la Suceava și sprijinul acordat promovării    acestuia, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

În cadrul ședinței va mai fi prezentată de inspectorul școlar general al IȘJ Suceava,  Cristian Cuciurean, o analiză privind direcţii de acţiune şi priorităţi ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava în vederea organizării examenelor naţionale în judeţul Suceava.

Totodată, coordonatorul  Compartimentului de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale din Câmpulung Moldovenesc, Ion Badale, va prezenta raportul de activitate al compartimentului, pe primul trimestru al anului 2018.


Intră acum și în grupul de