„Școala Bobocilor și Boboceilor”, ediția a III-a, la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava organizează cea de-a III-a ediție a taberei de vară „Școala Bobocilor și Boboceilor”.

Potrivit reprezentanților colegiului sucevean, „Școala Bobocilor și Boboceilor” se va desfășura în perioada 27 august – 7 septembrie a.c., la sfârșitul vacanței de vară, fiind adresată bobocilor de clasa a IX-a și boboceilor din clasa a V-a, admiși la CNPR, participarea la toate activitățile taberei fiind gratuită.

Înscrierea la cursurile școlii de vară se face odată cu depunerea dosarului de înscriere la CNPR, în perioada 10 – 13 iulie 2017, pentru elevii claselor a IX-a și la depunerea dosarului de transfer pentru elevii clasei a V-a.

„Urmăriți site-ul nostru, cnprsv.ro și pagina oficială de facebook a școlii, www.facebook.com/CNPRSV, pentru a fi la curent cu oferta ce va fi completată periodic. De asemeni, puteți să vă familiarizați cu acest tip de activitate accesând site-ul nostru la secțiunea Activități extrașcolare/Tabere de vară, unde găsiți informații despre Școala bobocilor 2016 și Școala bobocilor 2017.

În toate aceste activități vă vor sta alături profesorii liceului, viitorii voștri diriginți, voluntari – elevi ai liceului din clasele mai mari, membri ai cercurilor și cluburilor școlii și, nu în ultimul rând, foști elevi ai liceului, în prezent studenți la universități de prestigiu din țară și din străinătate. Ne vom cunoaște, vă veți cunoaște noii colegi și profesori, vă veți integra treptat în viața școlii noastre și sperăm că veți deveni, cât de curând, membrii unei mari familii – FAMILIA CNPR!”, au anunțat reprezentanții instituției de învățământ.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de