Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, sâmbătă, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din Sistemul de Protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și Asociația ”JAM SHM” din Cernăuți – Ucraina, organizează sâmbătă, 16 iunie a.c., începând cu ora 13.30, cea de-a V-a ediție a Concursului Judeţean de muzică ușoară „Vocea Bucovinei” la Shopping City Suceava.

Potrivit organizatorilor, concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni: primar; gimnaziu; liceu.

„La concurs sunt așteptați toţi elevii de vârste şcolare din sistemul de învățământ și din sistemul de asistență socială din județul Suceava, cu condiţia să aibă abilităţi vocale şi talent muzical. În competiție și-au confirmat participarea și 15 elevi din localitatea Cernăuți, Ucraina, care vor fi susținuți de Asociația ”JAM SHM” din Cernăuți – Ucraina”, au menționat organizatorii.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: [email protected], cu numele și prenumele formației/elevilor, denumirea repertoriului pe care-l va interpreta. Relații la numărul de telefon 0743203716.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de