Obiecte cu patina timpului și sesiuni de creație pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Târg de antichități și ateliere în care prichindeii realizează jucării. Acestea sunt propunerile care vor îmbogăți sesiunile de shopping din acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 5 – 7 octombrie 2018, parterul Iulius Mall Suceava va fi învăluit în parfum nostalgic, pentru că aici se instalează Târgul de Antichități.

Vor fi prezenți numeroși colecționari din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu dichis care poartă amprenta trecerii anilor și să împărtășească clienților istoria lor. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister sunt propunerile celor care adună mărturiile trecutului și le vor expune la Iulius Mall.

Copilul tău este curios, mereu pus pe distracție și dornic de activități captivante? Îl invităm la atelierele de creație de la Iulius Mall. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii se vor desfășura noi sesiuni ale workshop-urilor care pun în valoare îndemânarea și imaginația prichindeilor.

În această săptămână, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta să realizeze jucării, prin decupare, asamblare și colorare.  La final, creațiile personalizate le vor fi oferite cadou. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.