Filarmonica din Chișinău va concerta în acest an la evenimentul Simfonii în Câmpulung. Peste 50 de artiști de elită vor oferi o seară memorabilă


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY  Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina a anunțat că va organiza duminică, 14 octombrie,  începând cu ora 17:00, evenimentul cultural Simfonii în Câmpulung, aflat la cea de-a treia ediție.

„Și anul acesta, câmpulungenii și invitații lor vor petrece o seară memorabilă în compania artiștilor de la FILARMONICA DIN CHIȘINĂU „Serghei Lunchevici”, din Republica Moldova. În repertoriul pregătit pentru această ediție a evenimentului sunt incluse piese aparțînînd compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe și mulți alții”, a anunțat președintele 2018-2019 al Club Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina, Petronela Paziuc.

Ea a precizat că manifestarea este dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 și are scop caritabil.

Astfel, orașul Câmpulung Moldovenesc va fi gazdă, pentru cîteva ore, pentru orchestra condusă de dirijorul Mihail Agafita, iar orchestra va reuni peste 50 de artiști de elită.

Concertul extraordinar va avea loc în spațiul amenajat la BUCOVINA GRAND SALON (intrarea în Câmpulung Moldovenesc, vis a vis de PECO SOCAR), accesul în incintă făcîndu-se gratuit, pe baza invitațiilor distribuite de membrii Rotary, în limita locurilor disponibile.

 „Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect ce își propune și strângerea de fonduri pentru scopuri caritabile.

Organizarea acestui eveniment, SIMFONII ÎN CÂMPULUNG A III-A EDIȚIE, va fi posibilă datorită partenerilor (sponsorilor) care ni se alătură la eveniment, nume importante din mediul de afaceri local alături de autoritățile locale.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.  (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de