Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” la Iulius Mall Suceava (Galerie Foto)


Intră acum și în grupul de

A noua ediție a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” s-a deschis, vineri, cu sunete de fanfară în parcarea Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, 19 – 21 octombrie 2018, în parcarea Iulius Mall Suceava pofticioșii se vor delecta cu produse tradiționale, proaspete, direct de la producător, care să le îmbogățească proviziile din cămară, dar și cu bunătăți ce pot fi savurate la târg. Expozanții se vor întrece în preparate din carne realizate după rețete strămoșești, sortimente variate de produse lactate, specialități de panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe de sezon, miere de albine şi produse apicole, legume, murături și multe altele.

Gurmanzii pasionați de bucătăria românească vor putea gusta preparate delicioase, gătite la ceaun sau la grătar, însă vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. Pe lângă produsele tradiționale și specialitățile culinare, vizitatorii vor fi încântați cu spectacole susținute de interpreți și formații folclorice.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, Asociația Centrul Cultural Bucovina, Consiliul Judeţean Suceava și Primăria Suceava, în parteneriat cu Muzeul Bucovinei, Direcția Silvică Suceava și Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de