Trupa Bosquito și Guess Who vor cânta la Balul Bobocilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Tema din acest an a evenimentului este “Centenarul Marii Uniri”


Intră acum și în grupul de

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) în colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și Casa de Cultură a Studenților, organizează marți, 27 noiembrie a.c., începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor 2018, ce are ca temă “Centenarul Marii Uniri”.

„Tema aleasă este una plină de semnificație, ce și-a pus amprenta pe întreaga țară în acest an, iar noi, studenții USV vrem să o sărbătorim prin cel mai important proiect al nostru, Balul Bobocilor. Pe scenă vor debuta 11 perechi de boboci, ce se vor lupta cot la cot cu cele mai bune arme ale lor, talentul, carisma și atitudinea, pentru a dobândi titlurile de Miss și Mister Boboc USV 2018. În acest an, pe scenă vor urca invitați de seamă, spectacolul începând cu trupa BOSQUITO, iar la final un super concert marca GUESS WHO”, a precizat Lăcrămioara Flutur- Vicepreședinte PR și IT ASUS.

Petrecerea va continua, cu After Party-ul, organizat la Versus Bar & Restaurant.

Biletele se pot achiziționa de la sediul ASUS (căminul 2, camera 017) sau de la sediul Casei de Cultură a Studenților (Strada Zorilor, nr.6 ) la prețul de 20 de lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de