Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava organizează cea de-a VIII-a ediție a Conferinței internaționale „Student in Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează în zilele de 15 și 16 noiembrie a.c. cea de-a VIII-a ediție a Conferinței internaționale „Student in Bucovina”, sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

Potrivit unui comunicat al USV, acțiunea va debuta joi, 15 noiembrie, începând cu ora 9.30, în aula din corpul E.

La această ediție vor participa aproximativ 100 de studenţi, care vor reprezenta următoarele universități: Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, Universitatea din Oradea, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea Naţională de Tehnologii Alimentare din Kiev, Universitatea de Stat de Agricultură din Minsk, Universitatea din Manas – Kyrgystan, Universitatea de Agricultură a Georgiei şi Universitatea din Rzeszow.

„Evenimentul se adresează în exclusivitate studenţilor, având rolul de a-i ajuta să deprindă interesul şi abilităţile necesare pentru cercetare începând de la nivelul studiilor de licenţă. Prezenţa profesorilor şi a studenţilor din alte centre universitare româneşti şi din străinătate dovedeşte prestigiul internaţional al conferinţei şi, în acelaşi timp, reprezintă o nouă oportunitate pentru universitatea noastră de a dezvolta proiecte didactice şi de cercetare în parteneriat cu alte centre universitare”, a menționat sursa citată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de