Proiecția filmului „Coborâm la prima”, în prezența actorilor, la USV


Intră acum și în grupul de

Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina organizează sâmbătă, 17 noiembrie a.c., începând cu orele 14.00, apoi 17:00 și 19:00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, proiecția filmului „Coborâm la prima”, în regia lui Tedy Necula, în prezența actorilor.

Astfel, sucevenii vor avea ocazia să se întâlnească cu Adrian Paduraru, Constantin Cotimanis, Dan Murzea, Francesca Leonte, Teodora Mares și Victoria Cociaș.

„Este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii”, a spus regizorul Tedy Necula.

”Suntem străini până când ceva ne aduce împreună”, este motto-ul primului film motivațional românesc.

„Noi, bucovinenii, ne-am simțit întotdeauna aproape unii de alții, de aceea te invităm să accepți invitația noastră de a fi  împreună și de a clădi o fundație pentru comunitate. Un efort singular are un efect singular, un efort colectiv poate aduce schimbări importante în comunitate”, au arătat reprezentanții Grupului de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina.

Filmul va rula de la ora 14:00 pentru elevi de clasele a XI-a și a XII-a și studenți în baza acordurilor de parteneriat încheiate cu liceele și de la orele 17:00 și 19:00 pentru publicul larg care își dorește să vizioneze filmul și să sprijine Grupul de Inițiativă în demersul de înființare a Fundației Comunitare Bucovina, fundație care va avea rolul de a crea și susține cauze și nevoi existente din comunitatea bucovineană.

Biletul constă într-o donație recomandată de min. 15 RON, iar fondurile vor fi folosite în dezvoltarea de proiecte pentru comunitate.

Rezervările pot fi făcute accesând linkul de pe eveniment (https://www.facebook.com/events/2464283446945935/), dar și telefonic la numărul de telefon 0747622180.

Acest proiect este realizat în premieră în Suceava cu sprijinul Universității Ștefan cel Mare și al Asociatiei ”Românii Care Se Ajută”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de