Various Brands, magazinul dedicat pasionaților de sport, a fost deschis în Iulius Mall Suceava

De curând, în Iulius Mall Suceava s-a inaugurat Various Brands, locația dedicată iubitorilor de mișcare și celor care adoptă un stil de viață activ. În această perioadă, retailerul de articole sport își întâmpină clienții cu promoții de până la 50% la anumite produse.

Various Brands este situat la etajul Iulius Mall Suceava și le propune clienților o selecție de articole sport de la branduri renumite din domeniu. În oferta noii locații sunt disponibile piese vestimentare și încălțăminte pentru toți membrii familiei, care poartă semnătura unor mărci consacrate și se disting prin calitatea superioară.

Pantaloni, treninguri și hanorace pentru activitățile fizice sau pentru plimbările relaxante, dar și pantofi și accesorii sport sunt opțiunile celor care adoptă un stil casual, în pas cu tendințele în modă.

 

Printre brandurile ale căror articole se găsesc în oferta Various Brands se numără adidas, Puma, Nike, Converse și altele.

Piesele disponibile în noul magazin din Iulius Mall Suceava sunt selectate în funcție de trendurile actuale și de preferințele publicului, toate purtând garanția calității unor articole originale ale marilor branduri. Indiferent de pantofii sau îmbrăcămintea pe care o dorești în garderobă, dacă iubești să faci mișcare sau doar preferi ținutele comode, la Various Brands din Iulius Mall Suceava poți alege dintr-o multitudine de modele.

 

Various Brands a deschis primul magazin în 2007, iar în prezent deține 17 locații la nivel național.(C.P.)