Spectacol de magie pentru copii, duminică, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sfârșitul de săptămână este dedicat copiilor, la Iulius Mall Suceava. Prichindeii care vor o pauză de la joaca în zăpadă sunt invitați la un spectacol de magie și ateliere de creație.

Iulius Mall lansează o invitație la creativitate către toți prichindeii dornici să-și exerseze dexteritatea la atelierele de creație. Întâlnirile cu specialiștii Creativ & Deco se vor desfășura sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Năzdrăvanii vor învăța cum să realizeze decorațiuni inedite prin tehnica mozaic art. Iulius Mall va asigura toate materialele necesare, iar cei mici sunt responsabili doar de imaginație și îndemânare. La final, creațiile le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, înscrierile putând fi realizate la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Duminică, de la ora 16.00, copiii sunt invitați într-o călătorie în minunata poveste a Zânei Magice. Teatrul la Cinema va susține un spectacol interactiv și captivant, care va aduce bucurie prichindeilor, dar care îi va ajuta și să devină mici magicieni. „Magic Fairytale” va avea loc pe scena amenajată la etajul Iulius Mall Suceava și reprezintă o manieră inedită de amuzament pentru ștrengari, care descoperă, astfel, fascinantul univers al iluzionismului și nu numai. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată a Zânei, ei învață trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveștilor totul este permis. Spectacolul interactiv de magie este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 9 ani.

Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe prichindei să se bucure de un week-end magic și distractiv!(C.P.)


Intră acum și în grupul de