Lecția muzeală „Să învăţăm să preţuim apa – cea mai importantă resursă a planetei”, la Muzeul de Științele Naturii Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Științele Naturii Suceava sărbătorește Ziua Internaţională a Apei, vineri, 22 martie, prin lecția muzeală „Să învăţăm să preţuim apa – cea mai importantă resursă a planetei”.

Potrivit reprezentanților Muzeului Bucovinei, în data de 22 decembrie 1992 s-a stabilit la Rio de Janeiro, în cadrul Conferinţei pentru Mediu şi Dezvoltare a Naţiunilor Unite, ca în ziua de 22 martie să fie sărbătorită Ziua Mondială a Apei ca un semnal de alarmă cu privire la cât de periculoasă poate fi poluarea apei pentru ecosisteme şi pentru viaţă.

„În acest an se atrage atenţia asupra absenţei apei în anumite zone ale lumii, punându-se în pericol viaţa atât a oamenilor cât şi a plantelor şi a animalelor. Vă aşteptăm să învăţăm împreună despre apă şi metode de economisire a apei. Informaţii suplimentare şi programări la Muzeul de Ştiinţele Naturii, telefon 0230-213775”, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de