Music Star 2019 se va desfășura duminică la Auditorium Joseph Schimdt al USV. Sunt așteptați atât elevi ai CN Petru Rareș cât și studenți ai USV


Intră acum și în grupul de

Duminică 24 martie 2018 ora 18.00 la sala Auditorium Joseph Schmidt din Suceava va avea loc cea de a noua ediţie a concursului Music Star, inițiat și coordonat de profesorul de educaţie muzicală Cristian Doboş de la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava.

Music Star este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava şi studenţilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Potrivit regulamentului, după ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă, românească sau din repertoriu internaţional, sau o compoziţie proprie.

Lupta pentru premiile în valoare totală de peste 3000 de lei oferite de către sponsorul concursului, respectiv magazinul Expert Music, se dă anul acesta pe două secţiuni: o secţiune  pentru elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceava şi o secţiune pentru studenţii suceveni.

Cristian Doboș a precizat că se mai oferă premiul de popularitate, premiul de compoziție, premiul pentru cel mai bun instrumentist şi trofeul Music Star pentru cea mai bună reprezentaţie din concurs.(N.B.)


Intră acum și în grupul de