Vacanțe exotice, expediții montane sau sejururi de relaxare, la Agenția Travel Brands, din Iulius Mall Suceava

De curând, la etajul Iulius Mall Suceava s-a inaugurat agenția de turism TravelBrands. Astfel, când vii să te relaxezi la cumpărături, îți poți face și planurile de vacanță.

Dacă vrei să schimbi decorul urban cu o plajă exotică, să planifici un city break într-o destinaţie romantică sau să te pregătești din timp pentru vacanţa de vară, te așteptăm la Iulius Mall. Recent, TravelBrands a deschis la etajul mall-ului, în zona Cinema City, o agenţie de turism, iar consultaţii săi sunt gata să îți ofere toate informaţiile şi serviciile pentru un concediu reușit.

Parte a Grupului Eurolines România, cu o experință de peste 20 de ani, TravelBrands reunește ofertele celor mai importanți tour-operatori din România și nu numai, ale celor mai căutate companii de transport aerian și ale altor furnizori de servicii conexe turismului. Indiferend de destinația pe care dorești să o explorezi sau de preferințele în materie de relaxare, aici găsești pachete turistice variate și atractive. De la escapade pe insule fascinante ori expediţii safari, până la city break-uri romantice sau croaziere în jurul lumii, pe toate le poți accesa cu ajutorul consilierilor TravelBrands. Antalya, Larnaca, Mallorca, Tenerife, Corfu, Zakynthos sau Rhodos sunt doar o parte dintre locurile interesante pentru a-ți planifica vacanța din sezonul cald.

În plus, pentru a te ajuta să economisești timp și să te bucuri la maximum de relaxare și distracție, TravelBrands oferă și bilete de avion, de autocar și tren, servicii rent-a-car, transferuri, pachete ale hotelierilor, croaziere și excursii opționale, circuite și asigurări.(C.P.)