„Povestea Cenușăresei”, un spectacol de teatru interactiv, duminică, la Iulius Mall Suceava

Prichindeii au liber la distracție, în acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Suceava. Personaje din povești și sesiuni de îndemânare le vor aduce culoare și veselie.

Devenite deja o tradiție, atelierele de creație organizate de Iulius Mall Suceava sunt prilej pentru ca cei mici să se bucure de timpul lor liber într-o manieră educativă și distractivă. Întâlnirile în care imaginația este pusă în valoare au loc și în această sâmbătă, 23 martie 2019, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Specialiștii Creativ & Deco sunt pregătiți să îi învețe cum să realizeze decorațiuni în ton cu primăvara. Mai exact, vor crea bile din polistiren, înfrumusețate cu floricele. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Duminică, cei mici sunt invitați să o întâlnească pe Cenușăreasa, într-un show interactiv. De la ora 16.00, pe scena de la etajul Iulius Mall, în zona food court, Teatrul La Cinema va pune în scenă o piesă îndrăgită de toți copiii, implicându-i în spectacol. Minunatul basm îi va conduce într-o lume de poveste, în care vor descoperi cum o fată simplă poate deveni o adevărată prințesă și vor înțelege ce este bine și ce este rău. O zână bună, un prinț, un pantof fermecat, prieteni necuvântători și o sumedenie de peripeții fac parte din „Povestea Cenușăresei”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 8 ani. Iulius Mall oferă intrarea liberă.

Vino să întâlnești personajele preferate, duminică, la Iulius Mall Suceava!