Trupa de pop-opera „Dimma’S” va concerta la USV


Intră acum și în grupul de

Trupa de pop-opera „Dimma’S” va susține un concert vineri, 29 martie a.c., la 19:00, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și 10 lei pentru publicul larg. Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro, sau de la sediul CCS str. Zorilor nr. 6 (lângă Auto Albina), de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Potrivit organizatorilor, de la „Zaraza” sau „My Way” până la celebra „O sole mio”, Dimma’S vă vor oferi o seară de neuitat prin interpretări Pop-opera ale unor melodii celebre și muzică clasică.

Pentru prima oară în Suceava, format din Anton Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi, grupul Pop-opera Dimma’S are în componență patru soliști profesioniști care s-au bucurat de-a lungul timpului de colaborări cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Palatul Cultural „Ionel Floașiu”, Centrul Culturii Tradiționale Suceava, Ateneul din Iași precum și Zilele Clujului.

„În sezonul actual au un repertoriu impresionant și variat, format din melodii cunoscute atât românești cât și internaționale, adaptate stilului și vocilor acestora. Spectacolele lor au ca punct focal eleganța, atât vizuală cât și fonică, iar interpretarea în stilul lor caracteristic a unor melodii celebre aduce un plus de stil și rafinament oricărui eveniment. Cvartetul Dimma’S este reprezentat și promovat de către Transilvania Classic – Opera and Theater Agency”, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de