Week-end prin de evenimente, la Iulius Mall Suceava: Târg Agro – Expo Bucovina, demonstrații de dresaj canin și prezentare de tehnică de Ziua Jandarmeriei Române, ateliere de creație și eveniment cu oportunități de angajare „Cafeneaua cu Joburi”

Până duminică inclusiv, 31 martie 2019, parcarea Iulius Mall va găzdui cea de-a XVII-a ediție a Târgului Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comerţ și Industrie Suceava. Sunt prezenți peste 70 de expozanți, reprezentantivi pentru domeniul agricol. Cei interesați găsesc o ofertă completă de produse și servicii, de la fructe, legume, miere şi preparate alimentare proaspete sau conservate, până la utilaje şi tehnologii agricole. Și la această ediție, târgul include Salonul Bio-Alimenta, unde sunt prezentate produse tradiționale, gastronomice și de artizanat.

Vineri și sâmbătă, pe 29 și 30 martie, la parterul Iulius Mall Suceava este deschisă „Cafeneaua cu Joburi”. Evenimentul reunește peste 20 de angajatori, care propun mai mult de 4.000 de locuri de muncă din diverse domenii, în județul Suceava, dar și în străinătate. Târgul este organizat de agenția de recrutare și consultanță ECIM și se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 18.00. Joburile vacante se adresează tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare.

Sâmbătă, prichindeii vor fi în centrul atenție. Atelierele cu îndemânare și imaginație susținute de Creativ & Deco se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. La această ediție, cei mici vor realiza un copac înflorit, care să le înfrumusețeze spațiul de joacă sau pe care să îl dăruiască. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Duminică, 31 martie, sucevenii sunt invitaţi cu mic, cu mare, pe platoul central al Iulius Mall, să participe la manifestările interactive organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava pentru a marca Ziua Jandarmeriei Române. De la ora 12.00, publicul va putea admira un detașament al instituției, care va prezenta exerciții de intervenție profesională. Momentul spectaculos va fi cel de dresaj canin, dar și prezentarea tehnicii auto, echipamentului şi dotărilor folosite în misiuni, ale structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române. (C.P.)