Paradă ecvestră în centrul municipiului Rădăuți de Ziua Națională a Tineretului.Exemplare cabaline reprezentative din Ținutul Rădăuților vor participa la paradă spre desfătarea ochiului și sufletului comunității rădăuțene cât și pentru turiști


Intră acum și în grupul de

Centrul Cultural Petre Țuțea a anunțat miercuri seara că invită comunitatea locală rădăuțeană și nu numai, spre a sărbători Ziua Națională a Tineretului, la a V-a ediție a paradei ecvestre organizate în Centrul Istoric al Municipiului Rădăuți.

Parada Ecvestră din Ținutul Rădăuților este organizată în parteneriat cu RNP-Romsilva – Herghelia Rădăuți, Grupul Hipic Berejovschi, Hanul Voievozilor și Grajdurile Domnești și se va desfășura în ziua de 2 mai a.c. în intervalul orar 13.00-14.00 pe următorul traseu: Mănăstirea Bogdana – str. Bogdan Vodă – BCR – giratoriu – str. Ion Nistor – Deutches Haus – Primăria – BCR – Mănăstirea Bogdana.

Exemplare cabaline reprezentative din Ținutul Rădăuților – unul dintre simbolurile asociate valorilor bucovinenilor, vor participa la paradă spre desfătarea ochiului și sufletului comunității rădăuțene, cât și pentru ca turiștii aflați încă în mica vacanță de 1 Mai la pensiunile din zona Rădăuțiului să descopere unul dintre brand-urile de oraș pe care și actuala conducere a municipalității ar trebui să-l aprecieze la reala sa valoare, spre a-l fructifica ca pe un atu al dezvoltarii durabile a Rădăuțiului, anunță organziatorii.(N.B.)


Intră acum și în grupul de