Deschiderea Galleria Suceava aduce premiere locale şi naţionale


Intră acum și în grupul de

Deschiderea Galleria Suceava din 27 martie va prilejui apariţia în Suceava a unor noi branduri de renume şi a unor noi oportunităţi de divertisment pentru suceveni: air hockey şi console Wii. Mixul tenanţilor cu care Galleria Suceava intră pe piaţa locală va fi de aşa natură încât va acoperi toată plaja de nevoi a publicului cumpărător. De la magazine de haine, pantofi, echipament sportiv, la magazine de electrice şi electorcasnice, bricolaj şi până la cafenele şi restaurante cu diverse specifice, toate vor putea fi vizitate zilnic între orele 10:00 şi 22:00. Noutatea absolută în ceea ce priveşte serviciile oferite de centrele comerciale, o reprezintă Zona de Divertisment, care va fi dotată cu console de ultimă generaţie şi jocuri care şi-au dovedit popularitatea de-a lungul timpului în întreaga lume.

Fashion

Pe zona de modă, mall-ul va avea brand-uri specializate precum Tina R şi Fox Women pentru femei, Fox Men pentru barbaţi, Exi Sport care va comercializa articole sportive, Leonardo – brand consacrat deja în comerţul cu încălţăminte şi Mondex, brand specilizat în lenjerie. Vor exista totuşi şi magazine de interes general, cu tradiţie în domeniu, precum House of Art şi Tom Tailor.

Bricolaj şi electrocasnice

Ancora de do-it-yourself va fi Tekzen, unul dintre cei mai mari retail-eri turci de bricolaj, cu peste 30 de magazine operaţionale care pun în vânzare o gamă de peste 50.000 de produse. Zass Electrocenter va fi ancora de electrocasnice, care va avea la Galleria un format unic şi foarte inovativ.

Restaurante şi cafenele

Pe lângă magazine, va exista şi o zonă de food court cu restaurante şi localuri tip fast-food precum Doi ş’un Sfert şi Doner King, care împreună cu cafeneaua Memento vor completa etajul superior al centrului comercial.

Alte magazine

Diversitatea ofertelor de la Galleria Suceava va fi completată de magazine precum Lumea cadourilor – unde se vor putea face inscripţionări la comandă, Cărţi pentru copii – care oferă cărţi şi îmbrăcăminte pentru copii, Centrofarm- farmacie, Credit Europe Bank – birou de credite şi nu în ultimul rând New Look – salon modern de coafură.

Divertisment

Unul dintre punctele forte ale centrului comercial va fi reprezentat de multitudinea opţiunilor în ceea ce priveşte posibilităţile pentru divertisment ale vizitatorilor. Astfel, Galleria Suceava va beneficia de un spaţiu de joacă pentru copii, unde cei mici vor fi tot timpul sub supravegherea unei persoane special angajate. De asemenea, se va inaugura şi cazinoul Game World pentru cei pasionaţi de jocuri de noroc. Premiera absolută pentru oraşul Suceava va fi reprezentată de “Entertainment Area”, zonă care va fi prevăzută cu 4 console Nintendo Wii. O altă noutate pentru Suceava va fi “Sports Area” în care vor fi disponibile mese de ping pong, fussball şi, pentru prima dată în oraş, air hockey.

Galleria Suceava este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din ţară, parte a lanţului internaţional de mall-uri Galleria, cu o prezenţă în 6 ţări europene. Galleria va avea ca puncte de atracţie pentru publicul larg, un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, încălţăminte, cadouri, o zonă de food court, restaurante fast food şi cafenele, ce vor însuma 10.700 mp suprafaţă închiriabilă. Prin oferta generoasă şi gama diversă de produse, Galleria Suceava va deveni cu siguranţă una dintre destinaţiile preferate ale locuitorilor Sucevei şi oraşelor învecinate.


Intră acum și în grupul de