Zdob și Zdub va concerta, joi, la Suceava, la festivitatea de absolvire a promoției 2019 a USV care va fi precedată de un marș al absolvenților


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, Marşul Absolvenţilor, o sărbătoare a tinereţii, a bucuriei, un eveniment aflat la cea de-a treia ediţie, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi de masterat.

„La momentul festiv al absolvirii promoţiei 2019, am convingerea că universitatea suceveană şi-a îndeplinit în mare măsură rolul de a forma viitorii specialişti, atât din perspectiva dezvoltării lor personale, cât şi a adaptabilităţii mai facile la meseriile viitorului. Ne vom putea mândri cu această generaţie de absolvenți ai USV! ”a spus rectorul USV, prof.univ.dr. ing. Valentin Popa.

La fel ca în anii precedenți, studenţii vor pleca de la Universitate și se vor deplasa către zona central a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc şi o festivitate de absolvire, urmată de un concert al îndrăgitei trupe ZDOB şi ZDUB.

„Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. Cu ceva din hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă”, au menţionat organizatorii.

De asemenea, la „Marșul Absolvenților USV” sunt așteptați să participe circa 1.500 de absolvenți de la studiile de licență și aproximativ 700 de absolvenți de masterat. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de