Ținute casual în tendințe, în oferta brandului internațional Colin`s, inaugurat în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Recent, în portofoliul Iulius Mall s-a alăturat Colin`s, retailerul turc de modă prezent în peste 38 de țări. Acesta este primul magazin inaugurat în Suceava de brandul cu o experiență de peste 35 de ani în industria fashion. 

Noul magazin Colin`s este situat la parterul Iulius Mall Suceava, lângă librăria Cărturești, și ocupă o suprafață de aproximativ 540 de mp. Conceptul brandului internațional de modă pune accent pe inovare și calitate, adresându-se unui public vast, al cărui stil vestimentar se orientează către ținutele casual și smart. În prim – plan sunt piesele de îmbrăcăminte din denim, completate de propuneri în tendințe pentru femei și bărbați, versatile și lejere.

Colecțiile Colin`s sunt adaptate trendurilor actuale, prin culori, imprimeuri, detalii, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit. Jeanși, tricouri, cămăși, rochii, jachete, bluze, dar și accesorii pentru un look complet, se numără printre propunerile retailerului. Piesele sunt realizate pentru a fi ușor integrate în ținute sport, dar și în combinații pentru un outfit urban.

Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de