”Aventuri cu dl. Goe”, duminică, la Iulius Mall Suceava

Primul week-end din vacanța mare le aduce copiilor motive de bucurie, la Iulius Mall. Sâmbătă, îi așteaptă noi sesiuni ale atelierelor de creație, iar duminică au întâlnire cu Dl. Goe, într-un spectacol de teatru amuzant. Pentru cei mari, în acest sfârșit de săptămână se desfășoară Târgul Handmade.

Sâmbătă, pe 15 iunie 2019, specialiștii Creativ & Deco sărbătoresc vacanța de vară alături de prichindei, prin activitățile atât de îndrăgite: atelierele de creație. Echipați cu îndemânare, imaginație și veselie, micii artiști vor realiza ghivece cu flori. Întâlnirile sunt programate de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar creațiile vor fi dăruite participanților. Înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Duminică, de la ora 12.00, pe scena din zona food court, năzdrăvanii vor avea parte de „Aventuri cu … Dl. Goe”. Spectacolul Ateneului din Iași, în regia lui Iulian Sandu, va aduce hohote de râs, prin situațiile în care se află personajul alintat creat de Ion Luca Caragiale. Piesa de teatru este despre năzdrăvănii, lecții de comportament și conduită socială, strecurate printre replici amuzante și întâmplări caraghioase. Pentru cei mici, dincolo de buna dispoziție provocată de personajele comice, este și o activitate educațională. Intrarea este liberă.

De vineri până duminică, cei care apreciază obiectele lucrate manual pot vizita Târgul Handmade, care se va desfășura la parterul Iulius Mall. Bijuterii felurite, perfecte pentru ținutele estivale, accesorii vestimentare, podoabe pentru păr, obiecte decorative, tablouri, ceasuri de perete și multe alte articole realizate prin tehnici ingenioase pot fi admirate și achiziționate de la artizanii locali. (C.P.)

loading...