Teatru pentru copii, concerte de Zilele Sucevei, Bubble football și alte evenimente, în week-end, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Teatru, muzică, sport și multă distracție. Toate se regăsesc pe agenda bogată de evenimente, pentru acest sfârșit de săptămână, de la Iulius Mall Suceava.

Nu-ți face planuri pentru acest week-end, pentru că la Iulius Mall Suceava vei avea parte de activități captivante pentru întreaga familie. De vineri până luni, în perioada 21 – 24 iunie 2019, sărbătorim împreună zilele orașului, organizate de Primăria Suceava. Concerte ale unor artiști în vogă, foc de artificii și multe alte surprize vor asigura distracția publicului.  

Vineri, sărbătoarea va începe de la ora 17.00 cu un show de talente și concerte de muzică ușoară. Sâmbătă, de la 18.00, alți tineri artiști vor impresiona spectatorii, iar de la ora 20.00, pe scenă vor urca Doddy și Irina Rimes. Duminică, spectacolele vor fi de la ora 17.00, cu muzică și dansuri populare, iar de la ora 20.30, atmosfera va fi asigurată de Alesia și Cargo. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Luni, de la ora 16.00, vor fi premiate cuplurile care aniversează nunta de aur, cadoul pregătit pentru ei fiind un spectacol folcloric.

De vineri până duminică, clienții Iulius Mall pot alege bijuterii, articole vestimentare și decorațiuni lucrate manual, la Târgul Handmade, care va avea loc la parter.

Sâmbătă este o zi dedicată ingeniozității. De la orele 14.00 și 15.00, prichindeii sunt așteptați la atelierele de creație susținute de Creativ & Deco. La această ediție, micii artiști sunt provocați să realizeze suport pentru instrumente de scris, punând în practică tehnici handmade. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar materialele sunt asigurate de Iulius Mall.

Seara, de la ora 16.00, terenul de fotbal de la Iulius Mall va găzdui un eveniment inedit. Este vorba despre Bubble Football, un joc cât se poate de amuzant. Meciurile se vor desfășura în echipe de câte patru sau cinci jucători, care, timp de 15 minute, echipate cu „bule” gonflabile de mari dimensiuni, vor juca fotbal. Efectul și miza competiției sunt distracția și râsetele la cote înalte.

Duminică, de la ora 17.00, continuă seria pieselor de teatru pentru copii, care fac vacanța atât de frumoasă. În zona food court, cei mici vor afla povestea „Jack și vrejul de fasole”, spusă într-un mod fascinant de către Teatru la Cinema București. Prin intermediul unui show interactiv, cei mici află că ceea ce pare a fi o greșeală se poate transforma într-un lucru bun, cu ajutorul magiei. Prichindeii vor fi direct implicați în poveste, fiind o lecție educativă și foarte amuzantă. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani, iar participarea este gratuită, fiind un eveniment oferit de Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de