Primul magazin Bershka din Suceava se va inaugura în Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Portofoliul de branduri al Iulius Mall Suceava va fi completat, în curând, cu un nume internațional, așteptat de publicul pasionat de modă, se arată într-un comunicat de presă a mall-ului sucevean. În a doua parte a lunii august, grupul spaniol Inditex va deschide, în premieră pentru Suceava, magazinul Bershka, la parterul centrului comercial.

Bershka este brandul fashion dedicat tinerilor, îndrăzneți și cu personalitate, mereu conectați la tendințe și interesați de muzică, rețele de socializare și noile tehnologii. Magazinul propune piese vestimentare, accesorii și încălțăminte pentru femei și bărbați, fiecare secțiune fiind prezentată în funcție de stil, într-o gamă amplă, de la îmbrăcăminte casual la sport și de la articole basic la cele fashion. Brandul propune și linia BSK, o secțiune dedicată celor mai tineri, care caută întotdeauna să satisfacă interesul și dorințele acestora ținând cont, în crearea colecției, de gustul lor în materie de muzică, de idolii lor și altele.

Întregul concept al brandului Bershka este despre tineri, de la muzică și amenajare, până la colecțiile care sunt inspirate din preocupările lor, cu articole de îmbrăcăminte îndrăznețe și accesorii statement.

Brandul este prezent în toate celelalte proiecte ale companiei Iulius: ansamblul urbanistic Palas Iași, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj.  


Intră acum și în grupul de